MAGİNDER’den öğrencilere kırtasiye desteği

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, ziyaret ettiği Topöğüt Akpınar İlkokulu’nda öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir,...

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, ziyaret ettiği Topöğüt Akpınar İlkokulu’nda öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yeşilyurt ilçesinde faaliyet gösteren Topöğüt Akpınar İlkokulu’nu ziyaret etti.
Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Yeşilyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, Yeşilyurt ilçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz’ın da katıldığı programda konuşan Karademir, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere başarılar dileyerek eğitime olan desteklerinin her alanda devam edeceğini söyledi.
Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ise Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir’e teşekkür etti.

Güncel Haberleri

Battalgazi Belediyesi Sanat Atölyesi Öğrencilerinden yüzde yüz başarı
MalatyaPark AVM İphone 16 satışı için kapılarını 2 saat erken açacak
Freni boşalan kamyonet ortalığı savaş alanına çevirdi: 7 yaralı
Yolda kalan yakıt tankerini imdadına polis ekipleri yetişti
Güney Koreliler’den Malatyalı depremzedelere vefa örneği
Malatya’da yol çalışmaları nedeniyle oluşan trafiğe tepki
Yeşilyurt’ta Avrupa hareketlilik haftası dolu dolu geçecek
Malatya merkezde iş yerleri felaketin ikinci yılında teslim edilmeye başlanacak
Deprem bölgesi Malatya’da Emlakta doğrulanmış ilan uygulaması sevindirdi
Malatya’da 4,4 büyüklüğünde deprem