Maçka Parkı’nda köpeğini tasmasız gezdirdi: Kendisini uyaran kadın ve adama saldırdı

Beşiktaş Maçka Parkı’nda köpeğini tasmasız gezdiren bir şahıs, kendisini uyaran 1’i kadın olmak üzere 2 kişiye saldırdı. Kadın ve bir adamı yumruklarla darp ettiği anlar cep telefonuna yansıyan saldırgan, yakalanarak gözaltına alındı.O...

Beşiktaş Maçka Parkı’nda köpeğini tasmasız gezdiren bir şahıs, kendisini uyaran 1’i kadın olmak üzere 2 kişiye saldırdı. Kadın ve bir adamı yumruklarla darp ettiği anlar cep telefonuna yansıyan saldırgan, yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, 28 Eylül’de Maçka Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şahıs köpeğini parkta gezdirirken, 2 kişi tasmasız gezdirmemesi gerektiği konusunda uyardı. Köpeğin sahibi uyarı üzerine biri kadın olan 2 kişiye saldırdı. Kadın ve adamı yumruklarla darp eden köpeğin sahibi ardından olay yerinden uzaklaştı. Saldırıya uğrayan C.E. ile G.K. isimli kadının ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, köpeğin sahibinin kimliği D.Ö. olarak belirlendi. Saldırgan aynı gün içinde Şişli Harbiye Mahallesi’nde bulunan evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki tamamlanan işlemlerin ardından şahıs, “kasten yaralama” ve “tehdit - hakaret” suçlarından adli makamlara sevk edildi. Öte yandan, saldırganın kadın ve adamı yumruklarla darp ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Asayiş Haberleri

Siirt’te 3 yaşındaki çocuk balkondan düştü
Polis kavgada havaya ateş açıp silahı kendine doğrultan şahsı bacağından vurdu
Polisin durdurduğu araçtan "Uzi" çıktı: 2 gözaltı
Diyarbakır’da trafik kazası: 3 yaralı
Pakistan’da Nasrallah’ın ölümü protesto edildi
Manisa’da orman yangını
Silahla yaralamadan tutuklandı, yaralının kendini vurduğunu söyledi
Direksiyon sınavında eşini geçirmeyen görevliyi darp etti
Uşak’taki orman yangınına müdahale sürüyor
Sakarya’da 2 ahır ve 2 samanlık alevlere teslim oldu: 1 yaralı