Lüleburgaz’da okul kantinlerine denetim

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde okul kantinleri denetlendi.Her gün binlerce öğrenciye ve öğretmene hizmet veren okul kantinlerinde Tarım ve Orman Müdürlükleri ekiplerince denetimler aralıksız sürüyor. Lüleburgaz ilçesinde öğrencile...

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde okul kantinleri denetlendi.
Her gün binlerce öğrenciye ve öğretmene hizmet veren okul kantinlerinde Tarım ve Orman Müdürlükleri ekiplerince denetimler aralıksız sürüyor. Lüleburgaz ilçesinde öğrencilerin okulda sağlıklı gıda tüketmeleri ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapmaları amacıyla okul kantinleri denetlendi. Muhtemel gıda kaynaklı hastalıkların önlenmesi ve öğrencilerin hijyenik ortamlarda alışveriş yapması amacıyla kontroller gerçekleştirilirken, Lüleburgaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri gıda ürünlerini tek tek inceledi.
Denetimle ilgili yapılan açıklamada, "Lüleburgaz ilçemizde, güvenilir gıdaya erişimle ilgili eş zamanlı kantin işletmelerine yönelik denetimler, İlçe Müdürlüğümüzün teknik personellerince gerçekleştirilmektedir" ifadelerine yer verildi.

Sağlık Haberleri

Kütahya’da çocukların diş sağlığı için anlamlı anlaşma
Seyitgazi’de ‘Kadın Sağlığı Eğitim Projesi’ eğitimi düzenlendi
Babaeski’de pembe balonlar gökyüzüne bırakıldı
Yozgat’ta 20 engelliye tekerlekli sandalye dağıtıldı
Denizli OSB’de “Meme Kanseri Farkındalık Semineri” gerçekleştirildi
Bandırma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden gıda denetimi
Sağlık Bakanlığından "yenidoğan çetesi" ile ilgili açıklama
Sağlık Bakanlığı: "Yenidoğan çetesi üyeleri 2023’te İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen bir operasyonla tespit edilmiş, cezai işlemler yapılmış ve konu adli makamlara iletilmiştir."
18 Ekim Dünya Menopoz günü
Yalova’da Gebe Okulu ile anne adayları doğuma en iyi şekilde hazırlanıyor