Lüks aracın kundaklandığı olayda 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı

Zonguldak’ta geçen hafta park halindeki lüks bir aracın kundaklandığı iki aracın ve bir evin hasar gördüğü olayın arkasından organize suç örgütü çıktı. İstanbul’da yakalanan 6 şüpheli Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sev...

Zonguldak’ta geçen hafta park halindeki lüks bir aracın kundaklandığı iki aracın ve bir evin hasar gördüğü olayın arkasından organize suç örgütü çıktı. İstanbul’da yakalanan 6 şüpheli Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Geçen 18 Ağustos günü saat 04.30 sıralarında İncivez Mahallesi Aydoğmuş Sokak’taki Sahilkent Sitesi C Blok otoparkında meydana gelen olayda İ.Y.’ye ait 67 ADT 722 plakalı Mercedes marka otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Otoparkta bulunan iki araç ile bir evde de maddi hasar oluştu.
Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri kundaklama şüphesiyle başlattıkları soruşturmada olayın, İstanbul’da tefecilik faaliyetleri yapan organize bir suç örgütüyle bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ersin Y. ile diğer şüpheliler E.Y., B.Ö., S.İ.B., Y.B., H.S.B. isimli şüpheliler sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi.
Tefecilik ve kundaklama suçlarından eylem ve fikir birliği içinde hareket ettiği öne sürülen şüphelilerden Ersin Y., B.Ö., kundaklama olayını gerçekleştirdiği öğrenile Sabri İ.B. ve H.S.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şüphelilerden E.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken Y.P. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

44 ilde uyuşturucuya yönelik “Narkoçelik-39” operasyonları: 293 şüpheli yakalandı
Trafik kazasında yaralanan motosiklet sürücüsü hastanede vefat etti
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "44 ilde zehir tacirlerinin yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına yönelik düzenlenen ’NARKOÇELİK-39’ operasyonlarında; 470 kg uyuşturucu madde, 4 milyon 945 bin 832 adet uyuştu...
Burdur’da kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı, sürücü kayıplara karıştı
Bursa’da kaybolan kadın için ekipler harekete geçti
Burdur’da bordür taşına çarpan otomobil devrildi, sürücü olay yerinden kaçtı
Motosikletli trafik magandaları kamerada
Kırıkkale’de uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs tutuklandı
Karabük’te yolun karşısına geçen 11 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı
MOSSAD’ın Lübnan’da patlatılan çağrı cihazı pillerine "patlayıcılar" yerleştirdiği iddia edildi