Kuyucak’ta gaziler unutulmadı

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde gaziler unutulmazken, Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.Aydın genelinde olduğu gibi Kuyucak’ta da gaziler unutulmadı. 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören, Kuy...

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde gaziler unutulmazken, Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Aydın genelinde olduğu gibi Kuyucak’ta da gaziler unutulmadı. 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören, Kuyucak Kaymakamlığı ve Kuyucak Belediye Başkanlığı tarafından çelenk sunumu ile başladı. Atatürk büstüne çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören devam etti. Törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapılırken, birlik, beraberlik mesajları verildi. Törene, Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, daire amirleri, gaziler ve aileleri katıldı. Ayrıca Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenin ardından Kuyucak Belediyesi tarafından Millet Kıraathanesi’nde kahvaltı programı düzenlendi.

Türkiye Haberleri

Ankara’da "19 Eylül Gaziler Günü" kutlandı
Tatvan’da AFAD ekipleri sürücülerin yardımına koştu
Jandarma, Kore gazisini Hasan Dede’yi unutmadı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Dünya, Filistin’deki işgale kör ve sağır"
Peygamber sevgisi anlatıldı, meydanlar doldu
Bozkır’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği
Antalya’da Gaziler Günü gururla kutlandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Atatürk Havalimanı terminalini ‘Terminal İstanbul’ projesiyle dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz”
Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nu gündeme taşıdı
Maltepe’nin ‘huzur’u için bir araya geldiler