Kütahya’da Cumhurbaşkanına mektup gönderme stantlarına yoğun ilgi

AK Parti Kütahya İl Başkanlığınca vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taleplerini, önerilerini ve dertlerini iletebilmeleri için il merkezi ve bazı ilçelerde kurulan stantlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.Konuyla ilg...

AK Parti Kütahya İl Başkanlığınca vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taleplerini, önerilerini ve dertlerini iletebilmeleri için il merkezi ve bazı ilçelerde kurulan stantlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kongre süreci öncesinde, hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a taleplerini, önerilerini ve dertlerini iletebilmeleri için şehrimizin meydanlardayız. Merkez ilçemizde 3 noktada olmak üzere, Altıntaş, Dumlupınar, Tavşanlı ve Domaniç ilçelerimizde, hemşerilerimizi dinlemeye, onlarla hemhal olmaya Cumhurbaşkanımıza mesajlarını iletmelerine imkan sağlamak üzere meydanlardayız” dedi.

Kütahya’da Cumhurbaşkanına mektup gönderme stantlarına yoğun ilgiKütahya’da Cumhurbaşkanına mektup gönderme stantlarına yoğun ilgi

Siyaset Haberleri

Başkan Kul: "Terme’nin geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte, iç içe şekillendirmek istiyoruz"
MHP’li Büyükataman’dan Müsavat Dervişoğlu’na ’ip’ tepkisi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Savunma Sanayii Fonu ile ilgili eleştirilerin bir kısmına ben de katılıyorum”
Canik’te yaşama değer katan eserler
FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü, Yozgatlı 15 Temmuz gazilerini de sevindirdi
Putin: "BRICS ülkeleri dünyanın geleceği için sözde değil, fiilen sorumluluk üstleniyor"
CHP Genel Başkanı Özel: “Eğer Türkiye’nin en önemli sorununu çözmek için adım atıyorlarsa buradan geri adım olmaması lazım”
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni kitabını tanıttı
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Soylu: "(Gazze’de) Bunu yapanlar hepimize insan hakları, adalet, demokrasi vaaz ediyorlar"
Başkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanı ile görüştü