Kütahya Hayme Ana MTAL öğrencileri Turizm ve Lezzet Festivali’nde büyük başarı elde etti

Kütahya Hayme Ana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivalinde düzenlenen ’Liselerarası Yemek Yarışmalarında’ altın, gümüş ve bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza att...

Kütahya Hayme Ana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivalinde düzenlenen ’Liselerarası Yemek Yarışmalarında’ altın, gümüş ve bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Liselerarası Yemek Yarışmalarında büyük başarı elde eden Hayme Ana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’i ziyaret etti. Ziyarette, Şube Müdürü Ali Sezer de hazır bulundu. Müdür Hasan Başyiğit, ana yemekte altın madalya, tavuk yemeğinde gümüş madalya, bireysel tatlı tabağında bronz madalya ve ekipte gümüş madalya kazanarak yarışmayı başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik etti.
Öğrenciler ve öğretmenler, yarışma sürecinde yaşadıkları deneyimleri ve kazandıkları başarıları paylaşarak, bu tür etkinliklerin kendilerine kattığı değeri vurguladılar.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencileri kutlayarak, başarıda emeği geçen öğretmenlere ve destek sağlayanlara teşekkürlerini iletti.

Magazin Haberleri

Kemal Sunal hologramıyla unutulmaz gece: Ünlüler Bodrum’da buluştu
Zeytin ve Zeytinyağı Festivali konserlerle son buldu
MOD10 Gençlik Orkestrası seçmeleri yoğun ilgi gördü
Melek Mosso, Mustafa Taş ve İhsan Eş, Mut’ta hayranlarıyla buluştu
Gelinlik Tasarım Yarışması’nda heyecan sürüyor
Derya Uluğ’a kilosu kadar "beyaz altın" verileceğini duyunca şaştı kaldı
Sagopa Kajmer ve Kamuran Akkor, düet yapacağını duyurdu
Sanatçı Derya Uluğ’un sahnesine çıkan zabıta: İçim kaynadı, kurtlarımı döktüm
Sanatçı Derya Uluğ’un sahnesinde zabıtanın dans şovu
Alaşehir Sağlık Müdürü dünya evine girdi