Kütahya Hayme Ana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivalinde düzenlenen ’Liselerarası Yemek Yarışmalarında’ altın, gümüş ve bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Liselerarası Yemek Yarışmalarında büyük başarı elde eden Hayme Ana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’i ziyaret etti. Ziyarette, Şube Müdürü Ali Sezer de hazır bulundu. Müdür Hasan Başyiğit, ana yemekte altın madalya, tavuk yemeğinde gümüş madalya, bireysel tatlı tabağında bronz madalya ve ekipte gümüş madalya kazanarak yarışmayı başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik etti.
Öğrenciler ve öğretmenler, yarışma sürecinde yaşadıkları deneyimleri ve kazandıkları başarıları paylaşarak, bu tür etkinliklerin kendilerine kattığı değeri vurguladılar.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencileri kutlayarak, başarıda emeği geçen öğretmenlere ve destek sağlayanlara teşekkürlerini iletti.
Magazin Haberleri
Ünlü sanatçının altın gözlüğüne değer biçilemiyor
Petek Dinçöz’e yüz gençleştirme operasyonu: Yeni yüz, yeni Petek
83 yaşındaki Bedia Akartürk: "Halkıma daha güzel görünmek için ameliyat oldum"
Mehmet Çevik: "Bursa’yı kaybetmek istemiyorum"
10. Geleneksel Kültür ve Sanat Yarışmaları başlıyor
Sanatçı Aselda’dan yeni klip
Çiğdem Simavi’den EspressoLab’e ziyaret
Uğur Işılak Karabük’te sahne aldı
Bursa’da Mehmet Çevik’le bayram coşkusu
İnci Taneleri’nde Samsun rüzgarı