Kuşadasıspor’da teknik direktör görüşmeleri başladı

Dört maçta aldığı yenilgiler sonrası teknik direktör Bülent Ataman’ın görevine son veren Kuşadasıspor, Türkiye’nin tanıdığı iki önemli teknik direktör Yılmaz Vural ve Abdullah Ercan ile görüşmelere başladı.Kuşadasıspor, TFF 3. Lig...

Dört maçta aldığı yenilgiler sonrası teknik direktör Bülent Ataman’ın görevine son veren Kuşadasıspor, Türkiye’nin tanıdığı iki önemli teknik direktör Yılmaz Vural ve Abdullah Ercan ile görüşmelere başladı.

Kuşadasıspor, TFF 3. Lig’de yaşadığı kötü gidişatın ardından teknik direktör değişikliğine gitti. Ligin ilk dört haftasında sıfır çeken siyah beyazlı ekip, son olarak kendi sahasında Bornova 1877’ye 3-2 mağlup olmasının ardından teknik direktör Bülent Ataman ile yollarını ayırdı. İsmet Türker başkanlığındaki yönetim kurulu, yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Kuşadasıspor yönetiminin radarına Türkiye’nin tanıdığı iki önemli teknik direktör, Yılmaz Vural ve Abdullah Ercan girdi. Yapılan görüşmeler sonucunda iki ismin de anlaşmaya sıcak bakmadığı öğrenilirken, siyah beyazlı ekibin arayışlarının devam ettiği bildirildi. Yönetim, kısa süre içinde yeni bir isim belirleyerek Kuşadasıspor’un düşüşüne son vermeyi hedefliyor.

Spor Haberleri

Denizli’de Amatör Spor Haftası başlıyor
Kanonun zirvesine Türk aday
Bahri Tanrıkulu, Türkiye Tekvando Federasyonu başkanlığına adaylığını açıkladı
Hami Mandıralı, Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü oldu
Gaziantep FK futbolcuları, Şahinbeyli öğrencilerle buluştu
Trabzonspor, Atakaş Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Başkan Deveciler moral yemeğinde sporcularla buluştu
Kayserispor, Sinan Kaloğlu ile görüşüyor
1299 Bilecik Spor Kulübü’nde yeni başkan Okur oldu
Motosikletliler Bodrum’da buluşuyor