Kuşadası’nda halk plajlarındaki şemsiyeler tahrip edildi

Kuşadası’nda vandalların son hedefi Marina Halk Plajı oldu. Kimliği belirsiz kişiler, bu kez Kuşadası Belediyesi tarafından vatandaşların ücretsiz kullanımı için plaja yerleştirilen güneş şemsiyelerini tahrip etti.Kuşadası’nda son...

Kuşadası’nda vandalların son hedefi Marina Halk Plajı oldu. Kimliği belirsiz kişiler, bu kez Kuşadası Belediyesi tarafından vatandaşların ücretsiz kullanımı için plaja yerleştirilen güneş şemsiyelerini tahrip etti.

Kuşadası’nda son dönemde parklar ve yeşil alanlar başta olmak üzere kamusal alanlara yönelik gerçekleştirilen vandalca saldırılara bir yenisi daha eklendi. Önceki gün İkiçeşmelik Mahallesi’nde bulunan Cafer Kotan Yaşam Parkı’nın kameriyelerinin tahrip edilerek kullanılamaz hale getirilmesinin ardından bu kez de Marina Halk Plajı’na yerleştirilen hasır güneş şemsiyeleri yerlerinden sökülerek tahrip edildi. Sabah denize girmek üzere Marina Halk Plajı’na gelen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında tepkilerini gizleyemedi. Kuşadası Belediyesi yaptığı açıklamada hukuki olarak konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Asayiş Haberleri

3 kişinin yaralandığı dolmuş kazasının görüntüleri ortaya çıktı
Kütahya’da ele geçirilen 64 kilo uyuşturucu maddesinin sergilendiği standa, Merih Demiral’in ismi yazıldı
Köpeği öldürüp, sahibinin yaralayan ve tutuksuz yargılanan sanık 6 yıl 6 ay hapis cezası aldı
Hırsızı kendi kendine konuşması ele verdi...
Baskı ve tehdit ile iş yerlerine çöktüler: 6 şüpheli yakalandı
Aranan şahıs uyuşturucuyla yakalandı
Direksiyon hakimiyetini kaybedip düştü: 1 yaralı
Sahile inen asansörün yanında feci ölüm: 50 metreden düşerek öldü
Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu
Erzincan jandarma suç olaylarına geçit vermiyor