Kulu’da Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

Konya’nın Kulu ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğü tarafından kutlama programı yapıldı.Edinilen bilgiye göre, Kulu Müftülüğünce hazırlanan Kulu Belediye Kültür Merkezi Konfera...

Konya’nın Kulu ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğü tarafından kutlama programı yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kulu Müftülüğünce hazırlanan Kulu Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İlçe Müftüsü Muhsin Yıldız’ın selamlama konuşmasının ardından, Mevlid-i Nebi sinevizyon gösterisi yapıldı. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans verdi. Program, İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat tarafından İl Müftüsü Ali Öge’ye plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
Programa, Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, kurum amirleri, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye Haberleri

Jandarma, Kore gazisini Hasan Dede’yi unutmadı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Dünya, Filistin’deki işgale kör ve sağır"
Peygamber sevgisi anlatıldı, meydanlar doldu
Bozkır’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği
Antalya’da Gaziler Günü gururla kutlandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Atatürk Havalimanı terminalini ‘Terminal İstanbul’ projesiyle dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz”
Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nu gündeme taşıdı
Maltepe’nin ‘huzur’u için bir araya geldiler
Gaziler Günü Aliağa’da törenle kutlandı
Bakırköy Adliyesi Kızılay ile işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyasına destek verdi