Kula AK Parti’den Yenişehirlioğlu’na ziyaret

AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yalçın, Ankara’da AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.B...

AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yalçın, Ankara’da AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere önceki gün Ankara’ya giden AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yalçın ile birlikte bugün de temaslarını sürdürdü. Bu çerçevede AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nu ziyaret eden Kula heyeti, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarıyla ilgili Yenişehirlioğlu ile görüş alışverişinde bulundu. Başkan Aşkın, Yenişehirlioğlu’nun fotoğrafının yer aldığı dokuma el halısını Yenişehirlioğlu’na hediye ederek misafirperverliği için teşekkür etti.
AK Parti’nin bir seçimden daha büyük bir zaferle ayrılması için gereken tüm çalışmaların titizlikle devam ettiğini dile getiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ise ziyarette bulunan partililere teşekkür etti.

Siyaset Haberleri

İBB Başkanı İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti
Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "Demir-çelik üretimimiz 16,4 milyon tondan, 33,7 milyon tona çıktı"
Adalet Bakanı Tunç: "Darbecilerin yaptığı bir anayasayla yol yürümek Türkiye’ye yakışmaz"
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Isparta’da
Bakan Yumaklı: "2025 için biyoteknik mücadele desteğini artırdık”
İBB Başkanı İmamoğlu: “Bu büyük millet kalbinde yer açtığını, iktidarın tertibiyle, tehdidiyle ve korkusuyla terk etmez”
İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı Moore: “İran’ın (İsrail’e) misilleme yapmayı deneyeceğinden şüpheleniyorum”
Bakan Bayraktar: "Şırnak’ta, Kato’da, petrol arayabiliyor üretebiliyorsak bunun başında elbette ki terörle mücadelede elde edilen başarılar var"
CIA Başkanı Burns: “Ateşkes için hem İsrail’in hem de Hamas’ın bazı tavizler vermesi gerekiyor"