‘Kudüs Ya da Leyla’ tiyatro gösterisi AKM’de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri, 27 Şubat Salı Günü AKM’de gerçekleştirilecek ‘Kudüs ya da Leyla’ isimli tiyatro gösterisiyle devam edecek.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başka...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri, 27 Şubat Salı Günü AKM’de gerçekleştirilecek ‘Kudüs ya da Leyla’ isimli tiyatro gösterisiyle devam edecek.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın her ay birbirinden renkli programlara sahne olan kültür takvimi, şubat ayında da dolu-dolu geçiyor. Etkinlik takvimi “Kudüs ya da Leyla” isimli yetişkin tiyatro oyunuyla devam edecek. 27 Şubat Salı günü saat 19.00’da Adapazarı Kültür Merkezi Salonu’nda (AKM) düzenlenecek tiyatro oyununda “seyyah oyuncuları” rol alacak. Yapılan açıklamada, “AKM’de birbirinden kıymetli sanatçılarımızın sahne alacağı tiyatro sahnemizde biletli gösterime girecektir, bundan sonraki oyun ve etkinliklere bilet teminini www.sakaryal.bel.tr adresinden sağlayabilirsiniz” denildi.

Kültür Haberleri

40 bin Aydınlı, kurtuluş coşkusunu Funda Arar konseriyle yaşadı
Efeler Belediyesi, 7 Eylül ruhunu tüm gün yaşattı
Antalya Foodfest’te lezzet şöleni yaşanıyor
Osmancık Kapari turşusu, coğrafi işaret olarak tescillendi
Manuş Baba’dan Ahmetli’de konser
Mardian Mall 4. Yıl Festival’ine hazır
Ankara’da “12 Eylül’ün Eşsiz Tanıkları” paneli gerçekleştirildi
‘Tembel Ayşe’ Sincan’da tam not aldı
Osman Gazi’nin sünnet olduğu yerde 756 yıl sonra 25 çocuğa sünnet şöleni yapıldı
2023’te müzelere 600 bine yakın ziyaret