Küçükçekmece’de servis minibüsü binaya çarptı

Küçükçekmece’de park halindeki kamyonete çarpmak istemeyen servis aracı sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek binaya çarptı.Olay Küçükçekmece Sultan Murat mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre 34 LZP 846 plakalı servis minibüs...

Küçükçekmece’de park halindeki kamyonete çarpmak istemeyen servis aracı sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek binaya çarptı.
Olay Küçükçekmece Sultan Murat mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre 34 LZP 846 plakalı servis minibüsünün sürücüsü S.K. sokak üzerinde seyir halindeyken park halindeki bir kamyonete çarpmamak için manevra yapınca aracın kontrolünü kaybetti. İlk olarak yol kenarında ki mantarlara çarpan sürücü daha sonra bir binaya çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Minibüsünün sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken kaldırım üzerinde kimsenin olmaması da muhtemel bir facianın önüne geçti. Kazanın ardından binada maddi hasar meydana gelirken bina sakinleri ise büyük korku yaşadı. Yaşanan kaza anı ise çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Asayiş Haberleri

Yaşlı çiftin öldüğü kazada acı detay: Kaza kız isteme dönüşü meydana gelmiş
İsrail, Beyrut’a hava saldırısı düzenledi
Muş’ta düğüne gideleri taşıyan minibüs takla attı: 20 yaralı
İsrail ordusu, Lübnan’ın başkenti Beyrut’a hava saldırısı düzenledi.
Muğla Emniyetinden uyuşturucu satıcılarına operasyon
Siber polisi kamu kurum çalışanları ve öğrencileri bilgilendirdi
Modifiyeli araç 7 bin 939 lira ceza kesilerek, trafikten men edildi
Kastamonu’da tomruk yüklü tır virajı alamayarak devrildi: 1 yaralı
Maltepe’de araç içindeki husumetlisine kurşun yağdırdı
Park halindeki otomobil alev topuna döndü: O anlar kamerada