Köyceğizli din görevlilerine seminer

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik farkındalık semineri düzenledi.Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılan ve personele yönelik olan seminer Kur’an-ı...

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik farkındalık semineri düzenledi.

Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılan ve personele yönelik olan seminer Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz’ün açış konuşmasıyla başladı. Akabinde Uzman Psikolog Özkan Şenol’un konuşmacı olduğu “Uyandırma Servisi” konulu programa geçildi.

Uzman Psikolog Şenol; çocuk ve ergen psikolojisi, öfke kontrolü, aile içi iletişim, etkili anne-baba olabilme, eşler arası diyalog, iş hayatında etkili birey olma, sorun çözme ve motive etme becerisi konularında seminer verdi. Din görevlilerinin takip ettiği, hem düşündüren ve hem de bilgilendiren seminer sonunda katılımcılara kitaplarını imzalayan Uzman Psikolog Özkan Şenol’a İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz seminerinden dolayı teşekkür edip çiçek takdiminde bulundu.

Eğitim Haberleri

Polis kent merkezinde tek tek uyardı
Bozdoğan Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz eğitim desteği
Anne Baba Çocuk Merkezi’nde minikler, ilk mezuniyet sevinci yaşadı
Çinli akademisyenlerden Engelliler Araştırma Enstitüsü’ne ziyaret
Köyceğizli öğrencilere Menteşe’deki okullar tanıtıldı
Ağrı’da öğrencilerin ders saatleri yeniden düzenleniyor
Bingöl’de hastane personeline yangın eğitimi
Cizre’de öğrenciler Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanını gezip, uçakları yakından gördü
Kaymakam Koşansu köy okullarına kırtasiye yardımı yaptı
Daha yeşil bir Tavşanlı için fidan diktiler