Köyceğiz’de toplu sünnet şöleni yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ‘Çocukların Gülüşünde Hayat Var’ mottosuyla toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi.Köyceğiz Pınar Mahallesi’nde düzenlenen sünnet şöleninde 150 çocuk sünnet kıyafetlerini giyerek büyük sevinç yaşadı. Pın...

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ‘Çocukların Gülüşünde Hayat Var’ mottosuyla toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Köyceğiz Pınar Mahallesi’nde düzenlenen sünnet şöleninde 150 çocuk sünnet kıyafetlerini giyerek büyük sevinç yaşadı. Pınar Kulfat İlkokulu bahçesi sünnet şöleni için süslenerek bayram yerine çevrildi. Sünnet şöleninde palyaço şov, karaoke ve yarışma gibi etkinlikler yapıldı. Sünnet şölenine katılan 180 çocuk ve aileleri orkestra eşliğinde oyunlar sergileyerek eğlendi. Köyceğiz’in delikanlıları için yapılan sünnet şöleninde keşkek ve aşure ikramında bulunuldu. Sünnet şölenine 180 çocuk ve aileleri, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Köyceğiz Pınar Mahallesi Muhtarı Ömer Ali Kanat; “Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize, organizasyona, müzisyenlere, katılım sağlayan tüm mahalle halkına, bu organizasyonda sponsorluk yapan Aycan Türk abimize, vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Haberleri

Sivaslı yamaç paraşütçülerinden Filistin’e destek mesajı
Başkan Bozbey, “Hatay Ulu Cami‘yi haziran 2026’da bitireceğiz”
İran’dan Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Kaani’nin öldüğü iddialarına yalanlama
Sultanbeyli’de Emzirme Haftası’nda anne sütünün önemi vurgulandı
Beylikdüzü Çınar Evler sakinlerinin tapu sevinci
‘SenCard Games 2024 Beach Volley Turnuvası’ final maçlarıyla tamamlandı
Kamu Başdenetçisi Malkoç: “(Kadına ve çocuğa şiddet) Bu konu Türkiye’nin milli güvenlik sorunlarından biri haline geldi”
Beylikova Belediyesi kilitli parke taşı çalışmalarına başladı
Gıdı Gıdı’da kapsamlı temizlik çalışması
Umuma açık yerler denetlendi