Köpeğini başıboş köpeklerden korumak için kendini siper etti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, köpeğini gezdirmek için evden çıkan kadın, başıboş ve sürü halinde dolaşan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeğini parçalamak için saldıran bir başıboş köpeğe karşı kendini siper eden kadın, çeşitli...

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, köpeğini gezdirmek için evden çıkan kadın, başıboş ve sürü halinde dolaşan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeğini parçalamak için saldıran bir başıboş köpeğe karşı kendini siper eden kadın, çeşitli yerlerinden yaralandı.
Olay, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köpeğini dışarıda hava alması için çıkaran kadın, kapıdan dışarı adım attığı esnada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Evde baktığı köpeğin yara almaması için kendini siper eden kadın, olay esnasında sokaktan geçen bir motokuryenin müdahalesiyle kurtuldu.
Olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, mahalle sakinleri de sürü halinde dolaşan başıboş sokak köpeklerine çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.
Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, vücudunun çeşitli yerlerinde ise yaralar oluştu.

Asayiş Haberleri

Yenişehir’de kaçak göçmenlere operasyon
Valeyi yaralayıp, trompetçiyi 20 bıçak darbesiyle öldüren zanlı: "Yüzümü kopyaladılar, ben değildim"
Pazarcı esnafını kalbinden bıçaklayarak öldüren saldırgan yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu Serhat Akın’a saldıran kişilerin kimliklerin tespit edildiğini, şüphelilerden ikisinin yakalandığı, diğer ikisinin yakalanmasına yönelik...
Elazığ’da park halindeki Tofaş alev aldı
Namaz kıldıran imama plastik tabure ile vurdu
Otomobilin çarptığı genç, yaşam mücadelesini kaybetti
İsrail ordusu: "Lübnan’da geceden bu yana 140’tan fazla hedef vuruldu"
Bursa’da 2 çocuk babası adam apartmanda ölü bulundu
Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Erüstün: Parçalanmaktan zar zor kurtulduk