Konyaspor evinde kazanamıyor

Konyaspor, evinde oynadığı 3 lig maçını kazanamadı. Söz konusu maçlarda 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan yeşil-beyazlılar kalesinde 2 gol görürken, 1 kez gol sevinci yaşadı.Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, 2024-2025 sezonund...

Konyaspor, evinde oynadığı 3 lig maçını kazanamadı. Söz konusu maçlarda 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan yeşil-beyazlılar kalesinde 2 gol görürken, 1 kez gol sevinci yaşadı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, 2024-2025 sezonunda evinde oynadığı 3 lig maçını kazanamadı. Ligin 2. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, söz konusu maçta 2-1’lik skorla mağlup oldu. Ligin 4. haftasında Kayserispor ve 6. haftada ise Sivasspor ile golsüz berabere kalan Konya ekibi, seyircisinin önünde 3 maçta 2 puan kazanabildi. Deplasmanda ise çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Konyaspor, ligde 6 maçta 6 kez gol sevinci yaşarken kalesinde 7 gol gördü.

Ali Çamdalı: "İç sahada kazanamama durumunu bir türlü lehimize çeviremedik"
Kendi evinde kazanamadıklarını bu sorunu kısa sürede çözmek istediklerini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, "Son haftalardaki iç sahada kazanamama durumunu bir türlü lehimize çeviremedik. Tabii ki taraftarlarımızı üç puanla mutlu bir şekilde evlerine göndermek istiyoruz" dedi.

Spor Haberleri

Cardiff City’de Erol Bulut dönemi sona erdi
Doğaseverler, Rota Myrleia’da buluştu
Emirhan Bulut’tan çifte şampiyonluk
Konyaspor’da Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı
Şahinbey Amputeden kora kor mücadele
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 2’de 2 yaptı
Samsunspor taraftarları Narin’in mezarını ziyaret etti
2024 Avrupa Spor Şehrinde 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu coşkusu
Kemer Belediye U16 Takımı’ndan farklı galibiyet
Pistte nefes kesecek heyecan başlıyor