Konser sonrası rahatsızlanan Haluk Levent taburcu oldu

Dün akşam Antalya Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirdiği konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Haluk Levent, taburcu oldu.Dün akşam Antalya Açıkhava Sahnesi’nde konser veren...

Dün akşam Antalya Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirdiği konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Haluk Levent, taburcu oldu.
Dün akşam Antalya Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Haluk Levent’i izlemek için yüzlerce Antalyalı bölgeye akın etti. Gördüğü ilgi nedeniyle konseri yarım saat uzatan Levent, sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
Konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle özel bir hastaneye başvuran Haluk Levent, öğle saatlerinde taburcu edildi.
Olimpos Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Fahri İslim, Levent’in gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayetiyle hastanelerine müracaat ettiğini, yapılan muayene ve tetkikler sonucunda ciddi bir bulguya rastlanmadığını söyledi. İslim, “Gece saatlerinden itibaren istirahat etti, serum tedavisi uygulandı. Şu an da herhangi bir sağlık sorunu bulunmuyor. Sağlıkla sıhhatle taburcu olarak, işinin başına döndü” diye konuştu.

Magazin Haberleri

Altın Portakal kırmızı halıda şıklık yarışı
Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya podyuma çıktı
Bodrum’da sezon Ekim ayına sarktı
Çeşitli üzümlerin tanıtımı için festival düzenleniyor
Kütahya Hayme Ana MTAL öğrencileri Turizm ve Lezzet Festivali’nde büyük başarı elde etti
Kemal Sunal hologramıyla unutulmaz gece: Ünlüler Bodrum’da buluştu
Zeytin ve Zeytinyağı Festivali konserlerle son buldu
MOD10 Gençlik Orkestrası seçmeleri yoğun ilgi gördü
Melek Mosso, Mustafa Taş ve İhsan Eş, Mut’ta hayranlarıyla buluştu
Gelinlik Tasarım Yarışması’nda heyecan sürüyor