Koalisyon güçlerinin Suriye’deki üssüne saldırı

ABD öncülüğündeki terör örgütü DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin Deyrizor kentinde bulunan ve koalisyon güçlerinin Suriye’deki en büyük üssü niteliği taşıyan Ömer petrol sahası yakınlarında şiddetli patlama meydana geldiği bildirildi.S...

ABD öncülüğündeki terör örgütü DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin Deyrizor kentinde bulunan ve koalisyon güçlerinin Suriye’deki en büyük üssü niteliği taşıyan Ömer petrol sahası yakınlarında şiddetli patlama meydana geldiği bildirildi.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi tarafından yapılan açıklamada Deyrizor’un doğusunda bulunan ve koalisyon güçlerinin Suriye’deki en büyük üssü niteliği taşıyan Ömer petrol sahası yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldiği aktarıldı. Patlamanın koalisyon güçlerine ait uçakların yoğun uçuşuyla eşzamanlı olarak gerçekleştiği belirtilen açıklamada, can kaybı veya maddi hasara ilişkin yer verilmedi. Patlamanın ardından uluslararası koalisyonun topçu birliklerinin Deyrizor yakınlarındaki İran yanlısı milislerin mevzilerini hedef aldığı kaydedildi.
Saldırının, Fırat Nehri’nin batısındaki bölgelerde uluslararası koalisyon güçleri ile İran yanlısı Şii milis gruplar arasında karşılıklı saldırıların yaşandığı bir döneme denk gelmesi dikkat çekiyor.

Asayiş Haberleri

Bartın’da 29 Ekim kutlaması
Başkentte mesai arkadaşlarını 300 milyon lira dolandıran şüpheli yakalandı
Arama yapılan 2 tırda 12 kilo skunk ele geçirildi
Otomobil dereye uçtu: 1 yaralı
İki kızın severken ölümüne neden olduğu köpeğe otopsi yapılacak
Jandarmadan öğrencilere teorik ve pratik bilgilendirme
Aracını kalabalığın üzerine süren şahıs tutuklandı
Muş Valisi Ani Çakır tren kazasının olduğu bölgeye gitti
Ağabeyinin ölüm haberini alan kardeş gözyaşlarına boğuldu
İsrail’in Tyre saldırısında can kaybı 7’ye yükseldi