Kırsal mahallelerdeki yol sorunu Nizip Belediyesiyle çözüme kavuşuyor

Gaziantep’in ilçe merkezinde bulunan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Nizip Belediyesi, kırsal mahallelerdeki yol sorununu da çözüme kavuşturuyor.Samandöken, Tuluktaş, Yeniyazı, İntepe, Gevence, Kocatepe, İkizce ve birço...

Gaziantep’in ilçe merkezinde bulunan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Nizip Belediyesi, kırsal mahallelerdeki yol sorununu da çözüme kavuşturuyor.
Samandöken, Tuluktaş, Yeniyazı, İntepe, Gevence, Kocatepe, İkizce ve birçok bölgede yol yapımını tamamlayan ekipler, şimdi ise Tatlıcak ve Kızilin mahallelerinde çalışmalara devam ediyor.
Belediye Başkanı Doğan, yeni yapılan yolların hayırlı olmasını diledi.
Yeni yollar ile uzakları yakın edip gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini belirten Doğan, “Bizim görevimiz vatandaşlarımızın önerilerini ve taleplerini dikkate almak, sorunlarına çözüm bulmaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne birçok bölgede kapsamlı olarak yol çalışması yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Bizde mazeret yok, hizmet var. İstenilirse her şey olur, imkanlarımızı zorlayarak hizmet etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Kırsal mahallelerdeki yol sorunu Nizip Belediyesiyle çözüme kavuşuyorKırsal mahallelerdeki yol sorunu Nizip Belediyesiyle çözüme kavuşuyor

Yerel Haberleri

Beyaz Baston Günü’nde farkındalık oluşturan atölye çalışması
Anne adaylarına yol gösteren eğitim
Alternatif kaynak için çalışma yapılacak
Vali Usta gözünü bağlayıp, engelliler yolunda bastonla yürüdü
Giresun’da özel gereksinimli bireyler için kurs talepleri
Lise öğrencilerinden huzurevi sakinlerine sağlık taraması
Cinayete kurban giden köy muhtarı toprağa verildi
Tekirdağ Yetiştirme Yurdu 10. Geleneksel Pilav Günü etkinliği gerçekleştirildi
Kağızman’da başıboş köpekler tehlike saçıyor
15 Ekim Dünya El Yıkama Günü farkındalık etkinliği düzenlendi