Kırıkkale’de uyuşturucu ticaretinden 2 şüpheli tutuklandı

Kırıkkale’de şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu madde çıkması üzerine gözaltına alınan şüphelilerden 2’si, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Cumhuriyet Başsavc...

Kırıkkale’de şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu madde çıkması üzerine gözaltına alınan şüphelilerden 2’si, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde yapılan uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta 143 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan Y.E.D., O.E.D. ve E.M. isimli şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli şahıslardan Y.E.D. ve O.E.D., "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. E.M. ise serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Aydın’da yol verme tartışması
Afyonkarahisar’da parasını alamayan inşaat işçileri intihar girişiminde bulundu
Cübbeli Ahmet Hoca’ya saldıran şüphelinin dosyasında yetkisizlik kararı
ABD’de robot polis suçluyu yakaladı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç: "Selde bir vatandaşımız yaralandı, bir vatandaşımızdan da henüz haber alamadık"
Pendik’te inşaatın 6. katından düşen işçi hayatını kaybetti
Bahar Candan hakkında tahliye kararı
Konya’da otomobil yol kenarındaki ağaçlara çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
"Borsada yüksek kazanç" vadiyle 1 milyon dolar dolandırdılar
Siirt’te bin 180 paket kaçak sigara ele geçirildi