Kırıkkale Valisi Makas: "Şehit ailelerine sahip çıkmak en önemli görevimiz"

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan Hakan Yorulmaz’ın ailesini ziyaret etti. Vali Makas, 'Vatanını, milletini, bayrağını korumak için fedai can eyleyen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerl...

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan Hakan Yorulmaz’ın ailesini ziyaret etti. Vali Makas, "Vatanını, milletini, bayrağını korumak için fedai can eyleyen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetleri olan kıymetli ailelerine sahip çıkmak bizim en önemli görevimiz" dedi.
Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 2016 yılında düzenlediği 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan özel harekat polisi Hakan Yorulmaz’ın ailesini evinde ziyaret etti. Şehit ailelerinin önemine vurgu yapan Vali Makas, "Bir ölür, bin diriliriz. Vatanını, milletini, bayrağını korumak için fedai can eyleyen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetleri olan kıymetli ailelerine sahip çıkmak bizim en önemli görevimiz" dedi.
Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ve onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Makas, "Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve onların emanetlerine sahip çıkmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Şehit Hakan Yorulmaz’ın babası İsmail ve annesi Hamide Yorulmaz, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yerel Haberleri

En başarılı kadın büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin
Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor
Kütahya’da ’Siyasi Hayatımızda İdamlar’ konulu panel
Düzce’de öğrenciler için kuruldu
Rektör Sözbir yeni akademik yılın ilk gününde öğrencilerle buluştu
Çaycuma’da tenis kortları için ilk adım atıldı
Kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara hizmet veren kuruluşlara denetim
Rektör Keleş, öğrencileri karanfille karşıladı
Gölbaşı Belediyesinden öğrencilere sıcak karşılama
Ekmek parası yolunda vefat eden işçiler son yolculuklarına uğurlandı