Kireç Taşı Alımı

Elbistan Şeker Fabrikası

KİREÇ TAŞI ALIMI AÇIK İHALE USULÜ İLE İHALE EDİLECEKTİR

Elbistan Şeker Fabrikası Müdürlüğünden:

İhale Kayıt Numarası : 2008 / 46791

1- İdarenin

a) Adresi : Nurhak Yolu Üzeri Elbistan / KAHRAMANMARAŞ

b) Telefon ve faks numarası : Tel : 0 344 419 16 09 Fax : 0 344 419 16 17

c) Elektronik posta adresi (varsa) : elbistanseker@turkseker.gov.tr

2- İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı : 11.000 Ton Kireç Taşı Alımı

b) Yapılacağı yer : Elbistan Şeker Fabrikası

c) İşin süresi : İdari şartnamede belirtilmiştir.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Elbistan Şeker Fabrikası

b) Tarihi ve saati : 15.05.2008 Perşembe Saat : 14.00

4 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

4.1- Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,

4.1.2- Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi;

4.1.2.1- Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.2.2- Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

4.3- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.1.3.1- Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.3.2- Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3.3- Bu Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

4.1.3.4- Şekli ve içeriği Şartnamede belirlenen teklif mektubu,

4.1.3.5- Bu şartnamenin 7.2 ve 7.3 üncü maddelerinde belirtilen yeterlik belgeleri,

4.1.3.6- Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.3.7- İsteklinin iş ortaklığı olması halinde şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi,

4.1.3.8- İhale dokümanının satın alındığına dair belge,

4.1.3.9-Bu şartnamenin 8 veya 34 ncü maddelerinde belirtilmesi halinde yerli istekli olunduğuna ilişkin Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde belirtilen belgeler,

4.1.3.10- Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname,

4.1.3.11- İş deneyimi istenilmesi halinde iş deneyim belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırılmayacağına ilişkin taahhütname.

İsteklinin ortak girişim olması halinde (b), (c), (d), (k) (l) ve (m) de yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

5 - Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin aranacak belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler

5.1. -Rapor: İstekli taşın fiziksel ve kimyasal olarak şeker sanayinde kullanılabilir olduğunu belgeleyecektir. Teslim edilecek taşın fiziksel özelliklerini gösteren MTA'dan alınmış veya kimyasal özelliklerini gösteren Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Şeker Enstitüsü'nden veya fabrikalarımız laboratuarlarında alınmış rapor olacaktır.

5.2. - İş Deneyim Belgesi

İsteklilerce son beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde gerçekleştirilen ve idarece noksansız ve ayıpsız kabul edilen ihale konusu alım veya ihale dokümanında belirlenecek benzer nitelikteki alımlarla ilgili deneyimi gösteren belgelerin isteklilerce verilmesi zorunludur.

İstekli tarafından teklif edilen bedelin % 30'undan az olmamak üzere ihale dokümanında belirtilen benzer nitelikteki alımlara ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi ibraz edilecektir.

Bir taahhüt kapsamında özel sektörde yerine getirilen mal tedariklerinde ise iş deneyimini tevsik için yükleniciler, işe ait sözleşme ve bu sözleşmenin uygulanmasına ilişkin düzenlenen fatura veya serbest meslek makbuzu suretlerini, ihale belgelerine ekleyerek ihale komisyonuna sunarlar.

5.3 – İşletme Ruhsatı

5.4 – İşletme izin belgesi

6 - Benzer iş olarak Kireçtaşı istihraç ve nakliyesi benzer iştir

7 - İhale sadece yerli isteklilere açıktır.

8 - İhale dokümanı Elbistan Şeker Fabrikası'nın yukarıda yazılı adresinde görülebilir ve 50,00 YTL (Elli Yeni Türk Lirası) karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

9 - Teklifler, 15.05.2008 Perşembe günü, saat 14.00'e kadar Elbistan Şeker Fabrikası Muhaberat Servisi'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Tekliflerin posta ile gönderilmesi halinde, olabilecek gecikmelerden İdaremiz sorumlu tutulmayacaktır.

10 - İstekliler tekliflerini, iş kalemleri için birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

11 - İstekliler teklif edilen bedelin %3 (Yüzde üç) 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat vereceklerdir.

12 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 45 (Kırkbeş) takvim günü olmalıdır.

13 - İş bu şartname konusu alım ceza ve yasaklama maddeleri hariç 4734 ve 4735 sayılı kanuna tabi değildir

İhale Haberleri