Kepezspor, ligdeki ilk galibiyetini 6-0’lık skorla aldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 4. hafta mücadelesinde Kepezspor, kendi evinde karşılaştığı Afyonspor’u 6-0 yenerek, ligdeki ilk galibiyetini aldı. Farklı galibiyet ile sona eren karşılaşmayı Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz büyük bir heyecanl...

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 4. hafta mücadelesinde Kepezspor, kendi evinde karşılaştığı Afyonspor’u 6-0 yenerek, ligdeki ilk galibiyetini aldı. Farklı galibiyet ile sona eren karşılaşmayı Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz büyük bir heyecanla izledi.
Kepezspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 4. hafta mücadelesinde Kepez Hasan Doğan Stadı’nda Afyonspor’la karşı karşıya geldi. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, taraftarlarla beraber karşılaşmayı tribünden büyük bir heyecanla izledi. Afyonspor’u evinde ağırlayan Kepezspor, ilk yarıdan itibaren sahada büyük bir hakimiyet sağladı. Maçın 40’ıncı dakikasında Cerem Talha Dinçer’in attığı golle 1-0 öne geçerek, ilk yarıyı galibiyetle kapattı. İkinci yarıya rüzgar gibi başlayan takım, 49 dakika da Ahmet Demirli, hemen ardından Murat Yılmaz, 87. dakikada Safa Kınalı, 90+1 ve 90+3. dakikalarda Üstün Bilgin’in golleriyle 6-0’lık galibiyet elde edildi. Kepezspor, sezon boyunca beklediği ilk galibiyeti kendi sahasında elde etti. Kepezspor, ligin 5. haftasında deplasmanda 29 Eylül Pazar günü Bursa temsilcisi İnegölspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Haberleri

Cardiff City’de Erol Bulut dönemi sona erdi
Doğaseverler, Rota Myrleia’da buluştu
Emirhan Bulut’tan çifte şampiyonluk
Konyaspor’da Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı
Şahinbey Amputeden kora kor mücadele
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 2’de 2 yaptı
Samsunspor taraftarları Narin’in mezarını ziyaret etti
2024 Avrupa Spor Şehrinde 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu coşkusu
Kemer Belediye U16 Takımı’ndan farklı galibiyet
Pistte nefes kesecek heyecan başlıyor