Kazayı burunları bile kanamadan atlattılar

Antalya’da otomobil ile cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazayı, sürücü ve yolcular burunları dahi kanamadan atlattı.Kaza, saat 19.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde...

Antalya’da otomobil ile cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazayı, sürücü ve yolcular burunları dahi kanamadan atlattı.
Kaza, saat 19.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan Eren Ç. idaresindeki 07 BCM 225 plakalı Volkswagen marka otomobil, aynı yönde ilerleyen Gonca B.’nin kullandığı 07 GB 402 plakalı MG marka cipe arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çarpmanın şiddetiyle savrulan iki araçta bulunan sürücü ve yolcular kazayı yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle cadde üzerindeki trafik tek şeritten sağlanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların yol kenarına çekilmesi ile trafik akışı normale döndü.

Kazayı burunları bile kanamadan atlattılarKazayı burunları bile kanamadan atlattılar

Asayiş Haberleri

Muğla’da zehir tacirlerine 12 ayrı operasyon:3 tutuklama
İzmir’de arazide çıkan yangın ormana sıçradı; havadan müdahale de başladı
Gelibolu’da evinde ölü bulundu
MSB: Dün akşamdan itibaren 47 terör hedefinin vurulduğu Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki hava harekatlarında, ilk belirlemelere göre 2’si üst düzey olmak üzere 59 terörist etkisiz hale getirilmiştir.
İki otomobil çarpıştı: 1’i polis 2 yaralı
Reyhanlı’da çamlık alanda yangın çıktı
Aydın’da Otoyol Jandarma Komutanlığı göreve başladı
Antakya’da orman yangını kısa sürede söndürüldü
Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanan şarkıcı Çağatay Akman davasında karar
Huzurlu Okul Önleri ve Huzurlu Sokaklar Uygulaması kapsamında denetimler devam ediyor