Kayserispor Trabzonspor ile berabere kaldı

Süper Lig 3. hafta tehir maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Kayserispor, 2-0 önde olduğu maçta 2-2 berabere kalarak 1 puanla ayrıldı.Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor, deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçından 2-2’lik...

Süper Lig 3. hafta tehir maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Kayserispor, 2-0 önde olduğu maçta 2-2 berabere kalarak 1 puanla ayrıldı.
Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor, deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçından 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ilk yarısında Attamah’ın ayağından bir penaltı atışını gole çeviremeyen ve sonrasında Hasan Ali Kaldırım ile golü bulan Kayserispor, ikinci yarıda Boa Morte’nin golü ile 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Maçın son on dakikası içerisinde Umut Bozok ve Stefano Denswil’in golüne engel olamayan Kayserispor, sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılarak 1 puan aldı.
Geçen sezon deplasmanda mağlup ettiği rakibini bir kez daha yenmeye yakın olan ancak sahadan beraberlikle ayrılan Kayserispor, bu sezon 3. beraberliği aldı. 5 hafta sonrasında henüz galibiyeti bulunmayan Kayserispor, Pazartesi günü 6. hafta maçında Göztepe’nin konuğu olacak.

Spor Haberleri

Buldanlı genç yetenek Karşıyaka’ya transfer oldu
Kayseri’nin ilk kadın saha komiseri Büşra Yaman oldu
Derbide hava 20 derece olacak
İstanbul TBF Basketbol Spor Lisesi iş birliği protokolü imzalandı
24Erzincanspor- Adana 01 maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Yenişehir Belediyesi’nden bisikletli yaşama destek
Hakem cep telefonu videosunu kullanarak VAR’a gitti; pozisyona penaltı verdi
Menemen FK, Nazilli deplasmanında
Bucaspor 1928’in konuğu Diyarbekir Spor
Ali Deniz, Gaziantep’te başarılı olmak istiyor