Kayseri’de torbacılara operasyon: 8 gözaltı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ’torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 49 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken 8 kişi gözaltına alındı.Edi...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ’torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 49 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken 8 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde ticareti yapan ve ’torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince operasyon düzenlendi. Operasyonda M.D., Y.V., Y.D., Y.K., A.T., B.Ç., E.O. ve E.T. yakalanarak gözaltına alınırken 9 parça halinde toplam 49,22 gram uyuşturucu madde ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Şahıslardan A.T., B.Ç., E.O., ve E.T.’ye ’Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak’ suçundan, M.D., Y.V., Y.D. ve Y.K.’ye ise ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan adli işlemler başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Devrilen tır yolu kapattı, kilometrelerce kuyruk oluştu
Bir yıl önce bıçakladığı husumetlisini sokak ortasında öldürmüştü, tutuklandı
Mardin’de silahlı ve havai fişekli düğün konvoyu terörü kamerada
Kamyonet kurşunlamaya tutuklama
Tavşanlı şehir merkezi yakınında çıkan yangın kokuttu
Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 10 kişi yakalandı
Mardin’de 18 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Emniyetin "Panter 78" tatbikatı nefes kesti
Erzincan’daki kazada hayatını kaybeden Uşaklı aile son yolculuğuna uğurlandı
Düzce’de seyir halindeki araçta yangın