Kayseri’de ’torbacılara’ operasyon: 5 gözaltı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ’torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, uy...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ’torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde ticareti yapan ve ’torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda; İ.A. (43), F.Y. (29), M.Ç. (40), A.E. (27) ve U.M.Y. (20) yakalandı. Şahısların üzerinde, ikametinde ve aracında yapılan aramalarda; 8 parça halinde 2,84 gram narkotik madde, 893 adet narkotik madde, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Asayiş Haberleri

Erzurum polisinden narkotik operasyonu
Niğde’de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Kuryenin ölümüne neden olan alkollü sürücüye 5 yıl hapis cezası
Siverek’te otomobil takla attı: 1 ölü, 1 yaralı
Fatih’te 1.5 yıl boyunca iş yerinden yaklaşık 7 kilo altını böyle çaldılar
Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı: 4 yaralı
Yağma suçundan 22 yılla aranan şahıs yakalandı
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Botuyla denizde sürüklenen vatandaşı Sahil Güvenlik kurtardı
Otodan hırsızlık yapan zanlı yakalandı