Kayseri’de 44 suç kaydı ile aranan suç makinesi yakalandı

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 44 ayrı aranma kaydı ile 71 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş cezası olan şahıs yakalandı.Kayseri İl Jandarma Komutanlığı JASAT Kısım Amirliği ve Melikgazi İlçe Jandarma Komutanlığ...

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 44 ayrı aranma kaydı ile 71 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş cezası olan şahıs yakalandı.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı JASAT Kısım Amirliği ve Melikgazi İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda 44 ayrı suç (Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması, 21 hırsızlık, 11 Mala Zarar Verme, 9 Konut Dokunulmazlığı İhlali, 2 Bir Adet Ateşli Silah ve Mutat Sayıdaki Mermileri Bulundurma suçları) olmak üzere toplam 71 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 5 yıldır aranan M.Ş. isimli şahıs, yaklaşık 6 aydır sürdürülen çalışmalar neticesinde Melikgazi ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde yakalandı.
Yakalanan şahıs, işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü.

Asayiş Haberleri

Çanakkale Boğazı’nda içinde 2 kişinin bulunduğu tekne kurtarıldı
Zonguldak’ta ekiplerin denetimi sürüyor
Otomobille çarpışan elektrikli motosikletteki çocuk öldü, kuzeni ağır yaralandı
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheliyi jandarma yakaladı
Ekiplere yardım için gönüllü olarak gitti, kazada hayatını kaybetti
Firari torbacının vurulduğu olayda 6 polis yaralandı
Hizbullah’tan İsrail’e 25 roket ile saldırı
Karaya oturan vapur restoran, nefesleri kesen operasyonla kurtarıldı
Foça yangınında hasarın boyutu havadan görüntülendi
MSB: "Irak’ın kuzeyine 28-29 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenen hava harekâtı sonucunda Gara bölgesinde 7 ve Hakurk bölgesinde 5 terörist olmak üzere toplam 12 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiği belirlendi."