Kars’ta görkemli düğün

Genç Sağlık Sendikası ve Kamu Birliği Konfederasyonu Kars İl Başkanı Hüseyin Erginyürek, görkemli bir düğünle Harakani Devlet Hastanesi’nde Ebe olarak görev yapan Özlem Ergül ile dünya evine girdi. Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Sen...

Genç Sağlık Sendikası ve Kamu Birliği Konfederasyonu Kars İl Başkanı Hüseyin Erginyürek, görkemli bir düğünle Harakani Devlet Hastanesi’nde Ebe olarak görev yapan Özlem Ergül ile dünya evine girdi. Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’in nikahını kıydığı genç çiftin düğününe yaklaşık 2 bin kişi katıldı.
Ergül ve Erginyürek ailesinin mutlu günlerine; protokol, sendika başkanları, STK temsilcileri, sağlık çalışanları ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Pera Düğün Salonu’nda düzenlenen gecede, Hüseyin Erginyürek ile Özlem Ergül’ün nikahını kıyan Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından Başkan Hüseyin Erginyürek, "Bugün bizi yalnız bırakmayan nikah şahitlerimize, dostlarımıza, meslektaşlarımıza ve yakınlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Uzaktan yakından gelerek bizleri bu güzel günümüzde onurlandıran herkese minnettarız" diye konuştu.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde uzun yıllardır Kars folklor ekibinde yer alan Hüseyin Erginyürek ve arkadaşlarının muhteşem oyunları davetlileri mest etti. Düğün, davetlilerin gelin ve damatla fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

Yerel Haberleri

Bingöl’de 12 yıl önce şehit edilen polis memurları için mevlit okutuldu
Kopan elektrik teli yürekleri ağza getirdi
Bu camide ibadete engel yok
10 yaşında verdiği sözü 50 yaşında tuttu, otomobili kaptı
Başkan Ataç: "Alzheimer Konukevimizle hastalarımızın yanındayız"
Zabıta ekipleri okul kantinlerini denetledi
Doğal sabunlara ilgi arttı
Bolu Valisi veda ziyaretlerinde
Özel güne özel ziyaret
Sokakta kalan vatandaşın inanılmaz değişimi