Kars’ta asayiş uygulaması sürüyor

Kars’ta asayiş uygulamaları aralıksız devam ediyor. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri kent merkezinde birçok nokta uygulama ve denetim yaptı.Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, Kumar...

Kars’ta asayiş uygulamaları aralıksız devam ediyor. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri kent merkezinde birçok nokta uygulama ve denetim yaptı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, Kumar oynadıkları tespit edilen 3 kişiye toplamda 25 bin 700 lira ve fuhşa teşvik aracılık veya zorlama suçundan 4 kişiye cazai işlem uygulandı.
Ayrıca Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda, 1 pompalı tüfek ve 7 pompalı tüfek kartuşu, 1 bıçak, 3 muşta, 7 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 8 şarjör ve 103 fişek ve 1 kurusıkı tabanca, bu tabancaya ait 1 şarjör ve 47 kurusıkı fişeği ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Öte yandan Kars Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince uygulama ve denetimlerin aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Akçakoca’da hortum
Keşan’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı
Uyuşturucunun etkisiyle ayakta uyudu, cebinden çalınan cep telefonunu ruhu bile duymadı
Berberi öldürüp beşikte saklanırken yakalanmıştı, hakkında istenen ceza belli oldu
Jandarma, Antalya’da 72 saatte 211 aranan şahsı yakaladı
Vali yardımcısının oğlunun katil zanlısı dolandırıcılık çetesinin üyesi çıktı
Bıçaklı saldırıya uğrayan esnaf yaralandı
Konya’da 19 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti
Tek teker ilerleyen motosiklet sürücüsü kamerada
Kuvöze alınan bebeğin kolu yandı