Kamu Spor Oyunları Voleybol Müsabakaları sona erdi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları Voleybol Müsabakalarında birbirinden çekişmeli karşılaşmaların ardından tamamlandı.Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Mimar Sinan Spor Salonu ve SKS Spor Salonu’nd...

Bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları Voleybol Müsabakalarında birbirinden çekişmeli karşılaşmaların ardından tamamlandı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Mimar Sinan Spor Salonu ve SKS Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara, kadınlar ve erkekler olmak üzere iki ayrı kategoride toplam 15 takım katıldı. Kadınlar kategorisinde Aydın Valiliği, rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Çine Devlet Hastanesi turnuvayı ikinci sırada, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ise üçüncü sırada tamamladı. Erkekler kategorisinde ise Germencik Kaymakamlığı, zorlu müsabakalar sonucunda birinci olmayı başardı. Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci olurken, Aydın İl Jandarma Komutanlığı üçüncü olarak tamamladı.

Her iki kategoride de turnuvayı ilk üç sırada tamamlayan takımlar, 1-6 Ekim tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Bölge Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamladı
Şahika Ercümen, Serbest Dalış Dünya Kupası’nda yine tarih yazdı
Gaziantep’te Gökyüzü Şenliği: "İlk yamaç paraşütü festivali başladı"
Sivasspor, Konyaspor maçına hazır
TFF Yönetimi, Ampute Futbol Milli Takımı ile bir araya geldi
TFF, Trabzonspor - Kayserispor maçının VAR kayıtlarını açıkladı
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Kayserispor ile oynanan müsabakada sakatlanarak oyundan çıkan Stefan Savic’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol üst arka adalesinde (hamstring...
Mustafa Hacıkerimoğlu’ndan sağduyu çağrısı
Masa Tenisi Eğitim Merkezi açılış için gün sayıyor
A Milli Erkek Takımı’nın, Avusturya ile oynayacağı maçın biletleri satışta