Kameraya yakalanan motosiklet hırsızları tutuklandı

Aksaray’da motosiklet çalan ve güvenlik kamerasına yakalanan 2 şahıs, polisin operasyonuyla yakalanırken, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Şamlı Mahallesinde bir apartmanın önünden kilit...

Aksaray’da motosiklet çalan ve güvenlik kamerasına yakalanan 2 şahıs, polisin operasyonuyla yakalanırken, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Şamlı Mahallesinde bir apartmanın önünden kilitli halde bulunan motosikletin kilidini kırarak çalan 2 hırsızlık şüphelisi kayıplara karıştı. Motosiklet sahibinin durumu polise bildirmesi üzerine olayla ilgili inceleme ve araştırma yapan polis ekipleri şüphelileri ve kimliklerini güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ederek R.T. (32) ve O.O. (26) isimli şahısların peşine düştü. Bir süre yapılan takibin ardından şahısların kaldığı ikamete baskın yapan polis, 2 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden R.T.’nin 20 ayrı suç kaydı bulunduğu belirlenirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Yola atlayan kadına otomobil çarptı
Van’da iki ayrı trafik kazası: 1 ölü 5 yaralı
UNIFIL: “İsrail askerleri gözlem noktasına ateş açtı”
İzmir Aliağa Limanı’ndaki rüşvet operasyonunda 23 tutuklama
Jandarmanın uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Marmara Denizi’nde müsilaj yeniden görüldü
Bursa jandarmasında kaçak gübre operasyonu : 2 milyon lira değerinde 25 ton gübre ele geçirildi
Erzincan’da otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta etrafa tüfekle ateş açan şahıs yakalandı
Balıkesir’de PKK/KCK operasyonu: 3 gözaltı