Kahramanmaraş’ta ormanlar temizleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, paydaş kurum temsilcileri ve gönüllülerin katılımıyla ormanlık alanda evsel ve ambalaj atıklarından temizledi.Daha yeşil bir gelecek ve daha temiz bir Kahramanmaraş için faaliyetlerini kesi...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, paydaş kurum temsilcileri ve gönüllülerin katılımıyla ormanlık alanda evsel ve ambalaj atıklarından temizledi.
Daha yeşil bir gelecek ve daha temiz bir Kahramanmaraş için faaliyetlerini kesintisiz sürdüren, şehrin ciğerleri olan ormanlara sahip çıkan ve doğal yaşam haklarına ilişkin farkındalık oluşturmak için faaliyetlerine devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “Ormanlar için El Ele” etkinliğine de kayıtsız kalmadı.
Çevre Koruma ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı Çevre Denetimi Şube Müdürlüğü ekipleri, paydaş kurum temsilcileri ve gönüllülerin katılımıyla Kahramanmaraş Millet Ormanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, ormanlık alanı evsel ve ambalaj atıklarından temizledi. Atıklardan arındırılan orman doğal görünümüne kavuşurken etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı. Etkinlikle çevre bilincinin artırılması ve farkındalık oluşturulması hedeflenirken şehrimizin güzel çehresini birlikte koruyalım mesajı verildi.

Yaşam Haberleri

Bafa Gölü ve Herakleia Antik kenti için koruma toplantısı düzenlendi
64 yıllık sendika binasının yıkımına başlanıldı
Giresun yaylalarında yağan karla kartpostallık görüntüler oluştu
Başkan Özdoğan: "Her adımda Hacılar’a değer katıyoruz"
Yüksekova’da karla mücadele çalışması erken başladı
Elma büyüklüğündeki cevizler hayrete düşürüyor
Köy yollarda son düzenlemeler
Kelkit Çayı’na 500 metre mesafede suya hasret olan çiftçi çözüm bekliyor
Kayapınar Mahallesine sağlıklı ve kesintisiz içme suyu hattı
Ordu yaylalarında görsel kar şöleni