Kahramanmaraş’ta itfaiye erlerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, itfaiye personellerinin çalışma koşullarını daha güvenli hale getirmek ve iş kazalarını en aza indirmek amacıyla kapsamlı bir iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenledi. Düzenlenen eğitimlerle hem itfaiye...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, itfaiye personellerinin çalışma koşullarını daha güvenli hale getirmek ve iş kazalarını en aza indirmek amacıyla kapsamlı bir iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenledi. Düzenlenen eğitimlerle hem itfaiye erlerinin iş güvenliğinin sağlanması hem de topluma daha etkin ve güvenli hizmet sunulması hedefleniyor.
Profesyonel kadrosu, modern araç ve ekipmanlarıyla itfaiye olaylara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ederek olası can ve mal kayıplarının önüne geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, personellerin çalışma koşullarını daha güvenli hale getirmek ve iş kazalarını en aza indirmek amacıyla kapsamlı bir iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenledi. İtfaiye Dairesi Başkanlığında düzenlenen seminerde itfaiye personellerine; iş kazalarının nasıl önlenebileceği, acil durumlarda doğru müdahale yöntemleri, kişisel koruyucu donanımların kullanımı ve sahada karşılaşılabilecek risklerin nasıl minimize edilebileceği konularında detaylı bilgiler aktarıldı. Eğitim esnasında, itfaiye personellerinin sahada karşılaştıkları tehlikeler ve bu tehlikelere karşı alınması gereken önlemler üzerinde de duruldu. Düzenlenen eğitimlerle hem itfaiye erlerinin iş güvenliğinin sağlanması hem de topluma daha etkin ve güvenli hizmet sunulması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşlara daha etkin ve verimli hizmet noktasında hizmet içi eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

Siyaset Haberleri

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Selami’den İsrail’e: "Bu kana susamış ve cani rejimin yok oluşuna tanık olacağız"
İsrail Savunma Bakanı Gallant: "Askeri operasyonlarımız devam edecek”
İYİ Parti’den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Martin CHP’ye katıldı
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: "Güneyde Türkiye, kuzeyde Norveç ve batıda ABD olmadan Avrupa kıtasının güvenliği imkansızdır"
Hizbullah lideri Nasrallah’tan telsiz saldırısına ilk yorum: “Bu bir savaş ilanıdır”
Milli Savunma Bakanı Güler: “KKTC’nin meşru çıkarlarını her koşulda desteklemeye devam edecek, Doğu Akdeniz’deki faaliyetlerimizi de sürdüreceğiz”
Bakan Fidan, Polonya Meclis Başkanı Holownia ile görüştü
Edremit Belediyesi’nde yetkili sendika yine DİSK/Genel-İş oldu
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, çağrı cihazı ve telsizlerin art arda patlatılmasını, "terör eylemi" ve "katliam" olarak nitelendirdi. Nasrallah, bunun Lübnan halkına ve ülkenin egemenliğine karşı bir eylem ve "savaş il...
Azerbaycan’da 20 Eylül “Egemenlik Günü” ilan edildi