Kahramanlarla birlikte yürüdüler

Erzincan’da 19 Eylül Gaziler Günü anma programı dolayısıyla, ’Kahramanlarla yürüyoruz’ sloganıyla yürüyüş gerçekleştirildi.Erzincan Valiliği koordinesinde gerçekleşen 19 Eylül Gaziler Günü anma programına Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu,...

Erzincan’da 19 Eylül Gaziler Günü anma programı dolayısıyla, ’Kahramanlarla yürüyoruz’ sloganıyla yürüyüş gerçekleştirildi.
Erzincan Valiliği koordinesinde gerçekleşen 19 Eylül Gaziler Günü anma programına Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, il protokolü, gaziler, öğrenciler, askeri ve sivil erkan katıldı. Programda gazilerle birlikte gerçekleştirilen yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.
Vali Hamza Aydoğdu daha sonra il protokolüyle birlikte Muharip Gaziler Derneği Erzincan Subesini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Sabri Taş ve gazilerin, 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.
Aydoğdu, "Gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır. İstiklalimizi, özgürlüğümüzü, birlik ve beraberliğimizi borçlu olduğumuz Türk vatanseverliğinin ve kahramanlığının yaşayan abideleri kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Yerel Haberleri

Sporla hayata tutunan gazi Karakartal, 120 kilogramlık halteri kaldırarak azmin gücünü gösterdi
Çaycuma’da Gaziler Günü kutlandı
Keşan’da gaziler minnet ve şükranla anıldı
Vali Sezer, şehit aileleriyle ve gazilerle buluştu
Genç sağlık çalışanı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Muş’ta 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı
Çiftlik Çayırı Caddesi 25 metre genişliğe kavuşuyor
Alevi Kültür Merkezi Alaca’da cemevi inşa edecek
Tutak’ta gaziler günü kutladı
Minik öğrenciler gazilerle buluştu