‘Kahramanlar sahada, kalbimiz onlarla’ spor etkinlikleri

19 Eylül Gaziler Günü, vatanın bağımsızlığı için canlarını feda eden gazileri onurlandırmak amacıyla Adıyaman’da çeşitli spor etkinlikleriyle kutlandı.Yeni Mahalle Spor Salonunda düzenlenen floor curling, dart, bilek güreşi, geleneksel...

19 Eylül Gaziler Günü, vatanın bağımsızlığı için canlarını feda eden gazileri onurlandırmak amacıyla Adıyaman’da çeşitli spor etkinlikleriyle kutlandı.
Yeni Mahalle Spor Salonunda düzenlenen floor curling, dart, bilek güreşi, geleneksel Türk okçuluğu, masa tenisi, badminton ve basketbol etkinliklerinde, gençleri ve gazileri bir araya getirerek, gazilere ve şehit yakınlarına olan saygıyı pekiştirmek, toplumsal duyarlılığı artırmak ve milli manevi değerleri sporun birleştirici gücüyle yüceltmeyi hedeflendi.
Etkinlikle ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın iş birliğinde hayata geçirilen bu organizasyonun, Gaziler Günü’nün anlam ve önemini vurgulamak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.
Müdür Keleş, “Aziz milletimizin şanlı tarihi boyunca hürriyet ve bağımsızlığına kast etmiş her türlü teşebbüse karşı yürüttüğü haklı mücadelelerde canlarını ortaya koyan ve gazilikle şereflenen tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bugün vatanımızın bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için büyük bir cesaret ve fedakârlıkla canları pahasına mücadele ederken gazilik şerefine nail olan kahraman gazilerimizin şeref ve şan günüdür. Aziz milletimizin bekası uğrunda gazi olan tüm kahramanlarımızın Gaziler Gününü kutluyorum” diye konuştu.

Yerel Haberleri

Sporla hayata tutunan gazi Karakartal, 120 kilogramlık halteri kaldırarak azmin gücünü gösterdi
Çaycuma’da Gaziler Günü kutlandı
Keşan’da gaziler minnet ve şükranla anıldı
Vali Sezer, şehit aileleriyle ve gazilerle buluştu
Genç sağlık çalışanı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Muş’ta 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı
Çiftlik Çayırı Caddesi 25 metre genişliğe kavuşuyor
Alevi Kültür Merkezi Alaca’da cemevi inşa edecek
Tutak’ta gaziler günü kutladı
Minik öğrenciler gazilerle buluştu