Kağıthane’de virajı alamayan beton mikseri, park halindeki gelin arabasının üzerine devrildi. Kazada gelin arabasının önünde duran bir çocuk hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis kon...

Kağıthane’de virajı alamayan beton mikseri, park halindeki gelin arabasının üzerine devrildi. Kazada gelin arabasının önünde duran bir çocuk hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis konuyla ilgili inceleme...

Kağıthane’de virajı alamayan beton mikseri, park halindeki gelin arabasının üzerine devrildi. Kazada gelin arabasının önünde duran bir çocuk hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis konuyla ilgili inceleme başlattı.

Asayiş Haberleri

Karapınar’da ev yangını
Çalıntı motosiklet bulunup sahibine teslim edildi
12,5 yıl hapis kararı bulunan şahıs Fethiye’de yakalandı
Çanakkale’de husumetlisini öldüren tutuklu sanık için ’kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istendi
İneğin teptiği kadın öldü
Konya’da tarlada çıkan anız yangını söndürüldü
MSB kaynakları: “(Suriye’de yaşanan olaylar) Olaylar kontrol altına alındıktan sonra akşam saatlerinde sanki olaylar yeni başlamış ve devam ediyormuşçasına sosyal medyadan yoğun paylaşımlar yapılmıştır.”
MSB kaynakları: “(Suriye’de yaşanan olaylar) Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir."
MSB kaynakları: “Suriye’de meydana gelen ve Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bazı unsurlarca yürütülen provokatif eylemler dikkatle takip edilmiş ve edilmektedir.”
MSB: “57’si son bir haftada olmak üzere bu yılın başından itibaren bin 327 terörist etkisiz hale getirilmiştir.”