Jandarma; tarım işçileri, yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etti

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince mevsimlik tarım işçileri, çocuklarına ve bazı mahallelerdeki yaşlı, engelli vatandaşlar ziyaret edilip bilgilendirme yapıldı.Eskişehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Odunpazarı i...

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince mevsimlik tarım işçileri, çocuklarına ve bazı mahallelerdeki yaşlı, engelli vatandaşlar ziyaret edilip bilgilendirme yapıldı.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Odunpazarı ilçesi Sevinç Mahallesi’nde çalışan ve konaklayan mevsimlik tarım işçileri ziyaret edildi. Ziyaret esnasında tarım işçilerine; Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında 5 Milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimi ve KADES Uygulaması ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konularında bilgilendirme yapılırken, çocuklara ise Jandarma Dergisi dağıtımı yapıldı.
Yine jandarma ekiplerince Odunpazarı ilçesi Kireç ve Karahöyük mahallelerinde yaşayan 2 engelli vatandaş ve 5 yaşlı vatandaş ziyaret edildi. Ziyaretler esnasında ekiplerce, sorumlu kurum ve kuruluşlara bildirimde bulunmak üzere yaşlı vatandaşların yaşam şartları ve sağlık durumları gözlemlenirken, karşılaşacakları güçlüklerde Jandarma’nın her daim yanlarında olacağı anlatıldı.

Yerel Haberleri

Bingöl’de 12 yıl önce şehit edilen polis memurları için mevlit okutuldu
Kopan elektrik teli yürekleri ağza getirdi
Bu camide ibadete engel yok
10 yaşında verdiği sözü 50 yaşında tuttu, otomobili kaptı
Başkan Ataç: "Alzheimer Konukevimizle hastalarımızın yanındayız"
Zabıta ekipleri okul kantinlerini denetledi
Doğal sabunlara ilgi arttı
Bolu Valisi veda ziyaretlerinde
Özel güne özel ziyaret
Sokakta kalan vatandaşın inanılmaz değişimi