İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Suç Araştırma Timi ekiplerince, 308 suç kaydı olan, 108 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası alan ve 2 yıldır aranan D.A. isimli şahsın yakalandığını açıkladı.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince, 308 suç kaydı olan, 108 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası alan ve 2 yıldır aranan D.A. isimli şahsın yakalandığını kaydetti.
"Hapis kararıyla aranan suçlular için her il ve ilçede özel ekipler kurduk. Bu şahısları her yerde arıyorlar. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayın, biz gereğini yapalım" diyen Bakan Yerlikaya şu bilgileri verdi:
"Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda; Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ve JASAT tarafından yapılan çalışmalar sonucu; ’Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık’ dahil olmak üzere 308 suç kaydı olan, 108 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 2 yıldır aranan D.A. isimli şahıs Kırklareli’nin Vize ilçesinde yakalandı.
Tekirdağ Valimizi, operasyonu koordine eden Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığımız ile JASAT Timlerimizi tebrik ediyorum.
Jandarma dedektiflerimiz, durmaksızın aranan şahısların izini sürüyor."
Asayiş Haberleri
Otomobil şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
Isparta’da askeri kışlada çıkan kavgada 2’si ağır çok sayıda yaralı asker var
Otobüste seyahat eden yolcunun üzerinden uyuşturucu ve silah ele geçirildi
Kırıkkale’de aranan 3 hükümlü yakalandı
Esenyurt’ta polisten kaçan alkollü sürücü Avcılar’da yakalandı
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Polnet arızası giderildi
Feci kaza kamerada... Muş’ta yaşanan motosiklet kazasında 3 kişi yaralandı
Trafik polisleri yola devrilen ağaç için seferber oldu
Isparta’da askeri kışlada eğitim gören Somali uyruklu askerler arasında maç kavgası: 24 yaralı
Ankara’da kafede kasa hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı