Jandarma Erzurum’da aranan 43 şahsı yakaladı

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak yaptığı çalışmalarda 43 şahsı yakaladı.Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekiplerince 1 - 7 Ekim 2024 tarihleri arasında ic...

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak yaptığı çalışmalarda 43 şahsı yakaladı.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekiplerince 1 - 7 Ekim 2024 tarihleri arasında icra edilen faaliyetler neticesinde Erzurum ili genelinde 10 kesinleşmiş hapis cezasına yönelik aranma kaydı bulunan, 33 ifadesinin alınmasına yönelik aranma kaydı bulunan olmak üzere toplam 43 şahsı yakalayarak adli makamlara sevkini sağlandı.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine, aranan şahısların yakalanmasına kararlılık ve azimle devam edilmektedir.” denildi.

Asayiş Haberleri

Başakşehir’de düğün konvoyunda havaya ateş eden 2 kişi gözaltına alındı
Kayseri’de otelin çatı katında yangın
Yemen’den İsrail’e fırlatılan füze yangına neden oldu
Bilecik’te geri dönüşüm tesisinde yangın
Edirne’de 9 ayda 2 milyar 225 milyon liralık kaçak eşya ele geçirildi
Camilerdeki sadaka kutularından hırsızlık anı kamerada
Çanakkale’de 17 kaçak göçmen yakalandı
Bandırma’ya 27 yeni polis aracı tahsis edildi
Şerzan Kurt’un ölümüyle ilgili yargılanan polis memuru hakkında 4’üncü kez dava açıldı
Bolu’da zincirleme kazada 4 araç birbirine girdi