Jandarma ekipleri vatandaşları boğulma olaylarına karşı uyarıyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, havaların aşırı ısınmasıyla birlikte serinlemek amacıyla suya girilmesinin tehlike oluşturabileceği bölgelerde boğulma olaylarının önlenmesi için yoğun tedbirler alıyor. Bu kapsamda, baraj, göl, gölet ve sulam...

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, havaların aşırı ısınmasıyla birlikte serinlemek amacıyla suya girilmesinin tehlike oluşturabileceği bölgelerde boğulma olaylarının önlenmesi için yoğun tedbirler alıyor. Bu kapsamda, baraj, göl, gölet ve sulama kanalları jandarma devriyeleri tarafından sürekli kontrol ediliyor.

Jandarma ekipleri, vatandaşları bilgilendirerek üzücü olayların yaşanmaması için dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Ekipler, özellikle çocuklar ve gençler başta olmak üzere, vatandaşların tehlikeli bölgelerde suya girmemeleri için bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Aydın İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, kontrol ve bilgilendirme faaliyetlerinin yaz boyunca devam edeceği belirtilirken, vatandaşlardan da bu uyarılara hassasiyetle uymaları istendi.

Türkiye Haberleri

Sinop’ta ekiplerden sıkı denetim
Yurt öğrencileri Muğla’da tarihi ve doğal güzellikleri keşfetti
Yatağan’da Afet ve Acil Durum koordinasyon toplantısı düzenlendi
Coşkun Başbuğ: "Bahçeli; oyunu bozma, maskeleri düşürme adına bir teklif sundu"
KO-MEK 20. yıl stratejisini belirledi
Erciyes’te hedef yeni rekorlar kırmak
Aydın’da kadına karşı şiddet masaya yatırıldı
THY Teknik A.Ş., IndiGo arasında bakım anlaşması imzalandı
Beylikdüzü Belediyesi’nden anlamlı sürpriz
Bakırköy’de düzensiz atık toplayıcılarına denetim