İzmir’e çifte şehit ateşi düştü

Şehit Pilot Albay Uğur Yıldız ve Şehit Pilot Albay Gökhan Özen’in İzmir’deki ailesine şehadet haberi verildi.Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait SF-260D tipi bir eğitim...

Şehit Pilot Albay Uğur Yıldız ve Şehit Pilot Albay Gökhan Özen’in İzmir’deki ailesine şehadet haberi verildi.
Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait SF-260D tipi bir eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Pilot Albay Uğur Yıldız ve Şehit Pilot Albay Gökhan Özen’in acı haberi, İzmir’deki evlerine ulaştı.
Yetkililer ve askeri erkan, Şehit Pilot Albay Uğur Yıldız’ın Çiğli ilçesi Ataşehir Mahallesi ve Şehit Pilot Albay Gökhan Özen’in ise Karşıyaka ilçesi Örnekköy Mahallesi’nde bulunan evlerine gelerek acı haberleri ailelere verdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka ve Çiğli Belediyesi ile AFAD ekipleri, iki sitede de taziye çadırı kurdu. Şehitlerin evlerine ve sitelere dev Türk Bayrakları asıldı.
Öte yandan şehitlerden Pilot Albat Uğur Yıldız’ın cenazesinin Eskişehir’de, Şehit Pilot Albay Gökhan Özen’in ise İzmir’de yarın defnedileceği öğrenildi.

Türkiye Haberleri

İhlas Vakfı’ndan İzmir’e dört dörtlük yeni yurt
Elazığ’da ’Afet sonrası iyileştirme çalışmaları’ toplantısı
Kaz eti yeme yarışması renkli görüntüler sahne oldu
Karadeniz’deki mayın tehdidine Türkiye, Bulgaristan ve Romanya’dan üçlü iş birliği
Halk pazarında fiyatlar yükseldi
ÜNİPERSEN’den kamu personelinin sorunlarına yönelik basın açıklaması
Orta Koridor’da altyapı ve madencilik projelerinin gücü artacak
Prenses Sabiha Fazile İbrahim vefat etti
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İşliyen: "Efendimizden ahlak, sünnet, hayat tarzı olarak uzaklaştıkça cahiliye dönemine benzemeye başladı"
Akyazı’da yeni spor tesisi projesinde start verildi