İzmir’de polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesi sürüyor

İzmir’de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir çok uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli tutuklandı.İzmir Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, narkotik konularına yönelik çalışma gerçekleşti...

İzmir’de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir çok uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli tutuklandı.
İzmir Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, narkotik konularına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde 2 şüpheli üzerinde yapılan kontrollerde; 1 şüphelinin uyuşturucu kullanmak suçundan arandığı ortaya çıktı. Diğer 1 şüphelinin ise üst aramasında; 8 meşe halinde 3.49 gram metamfetamin, sırt çantasında 1 adet hassas terazi, iki kavanoz halinde toplam 192 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Ayrıca 1 şüphelinin evinde yapılan aramda; 2 adet pompalı tüfek, 8 adet kartuş ve 148 gram metamfetamin olmak üzere toplamda 344 gram metamfetamin ele geçirildi.

1 tutuklama
Öte yandan Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimatlar doğrultusunda; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden işlem başlatılan 2 şüpheliden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Düzce Valiliği’nden Düzcespor-Bursaspor açıklaması
Bursa’da korkutan fabrika yangını
Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Balkondan düşen adam hastaneye kaldırıldı
Aksaray’da bir ilginç gözaltı: Geri geri adımlayarak götürüldü
Sevgilisi tarafından başından silahla vurulan kadın hayatını kaybetti
Amasya’da motosiklet kazası: 15 yaşındaki genç ağır yarandı
İsrail’de yaklaşık 500 bin kişiden Netanyahu’ya ateşkes çağrısı
Burdur’da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı
Polisleri yaralayan şüpheliler tutuklandı