İzmir Menderes’teki yangının ardından bir yangın da Çeşme’de başladı

İzmir’in Menderes ilçesinde çıkan, havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangının ardından bir yangın da Çeşme’de çıktı. Ekipler, o yangına da havadan ve karadan müdahalesini sürdürüyor. Öte yandan, bir başka yangında da Çeşme-İzmir otoban...

İzmir’in Menderes ilçesinde çıkan, havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangının ardından bir yangın da Çeşme’de çıktı. Ekipler, o yangına da havadan ve karadan müdahalesini sürdürüyor. Öte yandan, bir başka yangında da Çeşme-İzmir otobanı trafiğe kapatıldı.
Menderes ilçesinde çıkan, 5 uçak ve 13 helikopter olmak üzere toplam 18 hava aracının yer aldığı yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bir yangın haberi de Çeşme’den geldi. Çeşme Germiyan Mahallesi’ndeki kırsal alanda çıkan yangına; 2 uçak ve 1 helikopter olmak üzere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Otoban trafiğe kapandı
Öte yandan, Urla ilçesine bağlı Kuşçular Mahallesi’ndeki yol kenarında da yangın çıktı. Otluk alandaki yangın nedeniyle, İzmir-Çeşme otobanı trafiğe kapatıldı. Bu yangına da ekiplerin müdahalesinin sürdüğü öğrenilirken, uzun araç kuyrukları oluştu.

Asayiş Haberleri

Akyazı’da tarım aracı devrildi: 5 yaralı
Yayla yolunda kontrolden çıkan arazi aracı devrildi: 1 ölü
Şiddetli rüzgar evlerin çatılarını uçurdu
Karabük’te zincirleme kaza: 2’si ağır 4 yaralı
Isparta’da çıkan yangında 80 dönüm tarım arazisi küle döndü
Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi yakalandı
Fabrikada üzerine kütük düşen işçi hayatını kaybetti
Beryl Kasırgası’nın vurduğu Karayipler’de can kaybı 6’ya yükseldi
Konya’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Antalya’da zehir tacirlerine büyük darbe: Kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi