İzmir Günleri yaklaşıyor

Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi himayesinde düzenlediği İzmir Günleri /2023 Etkinliği yaklaşıyor

Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi himayesinde düzenlediği İzmir Günleri /2023 Etkinliği yaklaşıyor

İzmir odaklı Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği (YAZIDER) Türkiye'nin sanat ve kültür yaşamına katkı koymayı sürdürüyor. YAZIDER'in gerçekleştireceği İzmir Günleri etkinliği 17-18-19 Nisan 2023 tarihlerinde Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek.

Etkinlik ile ilgili konuşan Yazı Dükkanı Kurucu Başkanı Recai Oktan, "Yazı Dükkanı hareketi altı yıllık geçmişe dayanan köklü bir oluşumdur. Bünyesinde binden fazla yazar bulunan, sosyal medya platformlarında 15 bine yakın düzenli okuyucusu olan bu oluşum çağdaş eğitime destek olmak üzere ihtiyaçlı öğrencilere her öğretim yılında düzenli burs vermektedir. 2022 yılı kasım ayında İzmir odaklı olarak Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği (YAZIDER) adı ile de İçişleri Bakanlığı tarafından tescil edilen oluşumumuz sivil toplum kuruluşuna dönüşmüştür" dedi.

17-18-19 Nisan 2023 tarihlerinde Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirilecek etkinlik, katılımcı değerli konukları ve sanatçıları ile İzmirlilere bir kültür ve sanat şöleni yaşatacak.

Kültür Haberleri

40 bin Aydınlı, kurtuluş coşkusunu Funda Arar konseriyle yaşadı
Efeler Belediyesi, 7 Eylül ruhunu tüm gün yaşattı
Antalya Foodfest’te lezzet şöleni yaşanıyor
Osmancık Kapari turşusu, coğrafi işaret olarak tescillendi
Manuş Baba’dan Ahmetli’de konser
Mardian Mall 4. Yıl Festival’ine hazır
Ankara’da “12 Eylül’ün Eşsiz Tanıkları” paneli gerçekleştirildi
‘Tembel Ayşe’ Sincan’da tam not aldı
Osman Gazi’nin sünnet olduğu yerde 756 yıl sonra 25 çocuğa sünnet şöleni yapıldı
2023’te müzelere 600 bine yakın ziyaret