İstanbul’un 33 yıllık E-5 manzarası değişiyor, iki binanın yıkımı havadan görüntülendi

Zeytinburnu’nda, E-5 karayolu üzerinde bulunan Toya Plaza, deprem riski sebebiyle yıkılıyor. Ayrıca ilçede 33 yıldır tamamlanamayan başka bir binada da yıkım işlemleri devam ediyor. İki binanın yıkımı havadan görüntülendi.İstanbul’da d...

Zeytinburnu’nda, E-5 karayolu üzerinde bulunan Toya Plaza, deprem riski sebebiyle yıkılıyor. Ayrıca ilçede 33 yıldır tamamlanamayan başka bir binada da yıkım işlemleri devam ediyor. İki binanın yıkımı havadan görüntülendi.
İstanbul’da deprem riski bulunan binaların yıkımları sürüyor. Zeytinburnu’nda E-5 karayolu üzerindeki Toya Plaza deprem riski sebebiyle yıkılıyor. Güvenlik önlemleri alındıktan sonra iş makineleri tarafından binanın yıkımına devam ediliyor. Binanın yıkımının ardından bölgede yeni planlamaların nasıl şekilleneceği merak konusu olarak öne çıkıyor.

33 yıldır tamamlanamayan bina da yıkılıyor
Ayrıca ilçede inşaatına 1990 yılından başlanan başka bir bina ise Zeytinburnu Belediyesi tarafından yıkılıyor. 33 yıldır atıl bir durumda kalarak tamamlanamayan bina vatandaşların ilgi odağı haline gelmişti. Cevizlibağ Metrobüs durağına yakın konumu nedeniyle uzun süre boyunca bölgede adeta reklam panosu gibi kullanılan binanın yıkım işlemleri sürüyor. Yıkım sırasında güvenlik önlemleri de alınırken, bina çevresindeki trafiği etkilenmediği görüldü. Her iki binanın yıkımı havadan görüntülendi. Görüntülerde iş makinelerinin çalıştığı kameranın objektifine yansıyor.

Asayiş Haberleri

Pendik’te silahlı çatışma: 1 ölü, 4 yaralı
Bursa’da hediyelik eşya mağazası alev alev yandı: Havai fişekler pe peşe böyle patladı
Düzce Valiliği’nden Düzcespor-Bursaspor açıklaması
Bursa’da korkutan fabrika yangını
Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Balkondan düşen adam hastaneye kaldırıldı
Aksaray’da bir ilginç gözaltı: Geri geri adımlayarak götürüldü
Sevgilisi tarafından başından silahla vurulan kadın hayatını kaybetti
Amasya’da motosiklet kazası: 15 yaşındaki genç ağır yarandı
İsrail’de yaklaşık 500 bin kişiden Netanyahu’ya ateşkes çağrısı