İstanbul’da “yok artık” dedirten tehlikeli sürüş kamerada: Kazalı araçla yanlayarak seyretti

Kağıthane’de kaza yapan ağır hasarlı bir araçla yanlayarak trafikte ilerleyen sürücü izleyenleri hayrete düşürdü. Aracın düzgün bir şekilde şeritte ilerleyemediğini gören sürücüler ise güvenliklerini sağlamak için uzaklaşmayı tercih etti. T...

Kağıthane’de kaza yapan ağır hasarlı bir araçla yanlayarak trafikte ilerleyen sürücü izleyenleri hayrete düşürdü. Aracın düzgün bir şekilde şeritte ilerleyemediğini gören sürücüler ise güvenliklerini sağlamak için uzaklaşmayı tercih etti. Trafikte yaşanan o ilginç anlar bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
Geçtiğimiz günlerde Kağıthane Güzeldere Caddesi’nde yaşanan olayda bir sürücü, ağır hasarlı kazalı aracıyla trafikte seyir halinde ilerlerken görüldü. Aracın yan bir şekilde ilerlemesi ise caddede bulunan trafiği tehlikeye düşürdü. Ayrıca aracın seyir halindeyken plakasız olduğu da dikkatlerden kaçmazken, her kasisten geçişte bagajının açılması da ortaya ilginç görüntüler çıkardı. Diğer sürücüler kendi canlarını tehlikeye atmamak için hasarlı araçtan uzaklaşmaya çalışsalar da caddenin daralan yollarında birkaç kez ciddi şekilde kaza tehlikesi atlattıldı. Görenlerin bu kadarı da ‘pes’ dediği olayı bir başka sürücü cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.

Asayiş Haberleri

Giresun’da baba ve oğlu boğulma tehlikesi geçirdi
Jandarma iğneyle kuyu kazdı: 11 yıldır aranan şahıs yakaladı
Samsun’da 11 bin 760 adet makaron ele geçirildi
Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan elektrik uyarısı: "Son 48 saat"
Beyşehir Gölü’nde balıkçı tekneleri ve balık işleme fabrikaları denetlendi
Köprüye çıkan genç kızı polis ikna etti
Kağıthane’de beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi: O anlar kamerada
Otomobille çarpışan motosikletteki 1 kişi öldü
Yoldan çıktı otomobile çarptı, hiçbir şey olmamış gibi gitti
Aydın’da 7 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi