İsrail’den Beyrut’un kuzeyine ve güneyine saldırı: 9 ölü

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail güçlerinin Beyrut’un kuzeyinde ve güneyinde düzenlediği iki ayrı saldırıda en az 9 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.İsrail, Lübnan’daki yoğun bombardımanına devam ediyor. Lübnan Sağlık Bakanlığı, İ...

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail güçlerinin Beyrut’un kuzeyinde ve güneyinde düzenlediği iki ayrı saldırıda en az 9 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
İsrail, Lübnan’daki yoğun bombardımanına devam ediyor. Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail güçlerinin başkent Beyrut’un güneyinde ve kuzeyinde saldırılar düzenlediğini bildirdi. Yapılan açıklamada, Beyrut’un kuzeyinde Hristiyanların çoğunlukta olduğu dağlık bölgede yer alan ve Şiilerin çoğunlukta olduğu Maaysrah köyüne düzenlenen saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin ise yaralandığı aktarıldı. Başkentin güneyindeki Chouf bölgesinde yer alan Barja köyünde düzenlenen saldırıda ise 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 14 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

İsrail’den Lübnan’ın güneyine tahliye emri
İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Lübnan’ın güneyindeki 23 köyün sakinlerine Awali Nehri’nin kuzeyindeki bölgelere tahliye emri verildiği bildirildi. Açıklamada, bölge sakinlerinin güvenliği için tahliyelerin gerekli olduğu belirtilirken, Hizbullah’ın silahları gizlemek ve İsrail’e saldırılar düzenlemek için bu bölgeleri kullandığı iddia edildi.

Asayiş Haberleri

Ağrı’da her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü iki gün süreyle yasaklandı
13 polisin şehit edildiği terör saldırısı ile ilgili gözaltına alınan 8 şüpheliden 2’sine 13 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Diyarbakır’da damat ve kuzeninin öldürüldüğü aile içi kavgada 3 kişi yakalandı
Avcılar E-5 Karayolu’nda kaza: 4 yaralı
Ağaca çarpan Tofaş ikiye bölündü: 2 yaralı
Düğün evi cenaze evine döndü: Tüfekle havaya ateş eden şahıs, kuzenini öldürdü
Diyarbakır’da karı-koca kavgasına aileler de karıştı: Damat ve 4 aylık evli kuzeni öldü
Samsun’da 49 bin adet sentetik hap ele geçirildi
Samsun’da 1 ton 200 litre etil alkol ele geçirildi
Zonguldak’ta otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı