İsrail’den Beyrut’a hava saldırısı

İsrail, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Hizbullah’ın kalesi olarak bilinen Dahiyeh semtine hava saldırısı düzenledi. İsrail medyası, saldırıya uğrayan karargahta Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın bulunup bulunmadığının araştırıldığını bildir...

İsrail, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Hizbullah’ın kalesi olarak bilinen Dahiyeh semtine hava saldırısı düzenledi. İsrail medyası, saldırıya uğrayan karargahta Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın bulunup bulunmadığının araştırıldığını bildirdi.
İsrail, Lübnan’a saldırılarını sürdürüyor. Başkent Beyrut’ta Hizbullah’ın kalesi olarak bilinen Dahiyeh semtine hava saldırısı düzenleyen İsrail Savunma Kuvvetleri’nin Sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari, “Hizbullah’ın Beyrut’taki ana karargahının vurulduğunu” söyledi. Hagari, merkezin Dahiyeh semtindeki sivil binaların altına inşa edildiğini iddia etti.
İsrail medyası, saldırıya uğrayan karargahta Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın bulunup bulunmadığının araştırıldığını bildirdi.

Lübnan’daki güvenlik kaynakları: “Beyrut’ta düzenlenen en ağır saldırı”
Lübnan’daki güvenlik kaynakları, bu saldırının Hizbullah ve İsrail arasında neredeyse bir yıldır süren çatışmalar çerçevesinde başkent Beyrut’ta düzenlenen en ağır saldırı olduğunu vurguladı. Lübnan medyası, Haret Hreik kentinde düzenlenen hava saldırısında 15’ten fazla füzenin isabet ettiğini ve 4 binanın yıkıldığını aktardı.

Asayiş Haberleri

DEAŞ karşıtı koalisyon güçleri 12 ay içinde Irak’tan çekilecek
Fatih’te motosikletin çarptığı 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti... Feci kaza kamerada
Soma’da suç örgütüne operasyon: 7 kişi tutuklandı
Hizbullah’tan İsrail’in kuzeyine saldırı
Muş’ta ambulans kaza yaptı: 2 yaralı
"Nişanı bozup başkasıyla kaçtı" iddiası hastanelik etti
Batman’da lüks araç tırın altına girdi: 2 yaralı
Asırlık çarşıda iş yeri bacasında çıkan yangın paniğe neden oldu
Özel harekattan operasyon: 5 gözaltı
Antalya’da 48 saatte 204 aranan şahıs yakalandı